perjantai 20. huhtikuuta 2012

Voihan talvi soikoon!

Ei se kevät ja kesä sieltä tunnu millään tulevan, kun aina yhden päivän verran saa ihailla aurinkoa ja lämpöä, kun sitten seuraavana päivänä taas sataa lunta.
Tässä on pientä kiirusta pitänyt kaikenlaisissa hommissa, mutta jos nyt taas päivittelisi tänne vähän juttuja :). 

Eli muutama pipo on tässä tullut väsättyä..
 ... ja tuttinauha, mikä menee kyllä vaunuihin lelun kiinnitysremmiksi :)

Tehtiin ystävän kanssa kestovaippakauppaan tilaus ja aivan ihania kankaita sieltä saapui! Todella suuri suositus tälle kaupalle kyllä, kankaat erittäin pehmeitä ja hyvänlaatuisia ja jokaiseen kankaaseen oli laitettu reilusti enemmän, mitä oli tilauksessa :). (Ja mikä tärkeintä, nämä olivat todella edullisia.)

Joskus bongasin eräästä fb:n ryhmästä ilmoituksen buzzadorina toimimisesta, kuulosti kovin mukavalta, että pääsee testaamaan kaikennäköisiä tuotteita ilmaiseksi ja itsekin liityin kyseiseen sivustoon. Buzzadorina toimiminen ei velvoita mihinkään, sähköpostiin lähetetään kampanjakutsuja ja niihin voi osallistua tai olla osallistumatta. Buzzadorit pääsevät testaamaan mm. shampoita/hoitoaineita, lasten ruokia, pizzoja ym. (täältä voit käydä lukemassa lisäinfoa). Kampanjan aikana voi lähettää salamaraportteja, missä kertoo miten on tuotetta mainostanut ystävilleen/tuttavilleen ja mitä palautetta tuotteesta on saanut.
Kampanjoihin liittyen on myös valokuvauskilpailuja, missä voi voittaa palkintoja (nämä on vapaaehtoisia). Kampanjan loputtua käyt täyttämässä lomakkeen, missä on kaikennäköisiä kysymyksiä tuotteesta ja näihin vastaamalla keräät pisteitä. Mitä enemmän on pisteitä, sitä paremmat mahdollisuudet on päästä buzzaamaan tuotteita.
Mikäli kiinnostuit asiasta, niin laita vaikka kommentteihin sähköpostiosoitteesti (voit myös laittaa sähköpostiini), niin laitan sinulle kutsun tulemaan :)! Ja erityisesti pienten lasten vanhempia kaivataan joukkoon, sillä nuo pikkuiset kasvaa niin nopeasti.

Itse pääsin mukaan Nestlén Jogolino mannavanukas -kampanjaan. Eilen saapui paketti perille..
... neitikäinen kävi heti kimppuun, aavisti että jotain herkkuja siinä on :D!
(Taitaa tulla äitiinsä)
Nyt täytyykin kutsua ystäviä maistelemaan näitä, ettei neitikäisen yksin tarvitse syödä kaikkia.

PS. Neitikäinen otti ensiaskeleensa perjantai 13. päivä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva saada palautetta, kiitos! :)