keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Löytöjä

 Juuri ihastelin eräässä blogissa hänen löytöjään tyttärelleen ja marmatin, että ei meiltä täältä (Porista) ikinä löydä mitään ihanuuksia kirppareilta. Ja niinhän siinä sitten kävi, että kun menin pitkästä aikaa piipahtamaan kirppiksellä, niin mukaani tarttui kaikkia ihanuuksia :)!

Kaikki nämä löysin siis paljon alle 10€!

Haluan osoittaa suositteluni Ulvilan kirppikselle, sillä se on iso, käy paljon ihmisiä ja on paljon vaihtuvuutta, pankkikorttimaksusta ei ole erillistä veloitusta, muovipussin saa kaupan päälle ja mitä muuta vielä :).

Ja satuinpa tänään löytämään kaapin perukoilta tällaisen neuletakin, minkä olen jo kauan ennen neitikäisen syntymää neulonut jostain jämälangoista ja sattuipa olemaan hyvän kokoinenkin!

 Tässä vielä näkyy nuo ylhäällä olevat hampaat, kun ne tuossa pieni aika sitten puhkesi ja ollaanpa meillä opittu seisomaan ilman tukeakin, (yhtään kuvaa vain en ole vielä onnistunut saamaan) ja muutamat pissat tehty pottaan <3.

6 kommenttia:

 1. kivoja löytöjä oot tehny :) meilläkin on toi kirahvi-body, se on niin söpö :) ehkä se on niin, et heti kun sanoo ettei ikinä löydy mitään niin sit löytyy :)

  VastaaPoista
 2. No juu, ei saisi mennä sellaisia sanomaan! Ja noi oli kyllä pakko ostaa, kun tosiaan oli niin edullisia! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo perhostunika, ilmoittele kun jää pieneksi, voisi muuttaa meille :D T: Jossu Kirppis FBstä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, keretäänköhän tänä kesänä lainkaan pitämään, kun on niin lämpimät kelitkin.. :D

   Poista

Kiva saada palautetta, kiitos! :)