tiistai 17. huhtikuuta 2012

Haastearvonta

Olen aivan innoissani saamastani postitiivisesta palautteesta, mitä tämän kampanjan aikana olen jo saanut, kiitos kaikille rohkaisuista :)! Nyt aion vielä levittää asiaa koko Suomen laajuisesti ja haastankin kaikki neulomaan pipoja Jorvin sairaalan vauvoille.
---
Asia etenee nyt näin: neulot pipon /pipoja Jorvin sairaalan vastasyntyntyneille, otat pipostasi kuvan ja lähetät sähköpostilla minulle. Kuvia voi lähettää 31.5.2012 asti, jonka jälkeen julkaisen kuvat blogissani ja järjestän arvonnan. Arvontaan voi osallistua yhdellä kuvalla/hlö, eikä sinulla tarvitse olla blogia.
Arvonta suoritetaan 1.6.-6.6.2012 ja voittaja on eniten ääniä saanut pipo.
---
Saat kehitellä itse millaisen pipon haluat tehdä, mutta ohjeena on, että se neulottaisiin/virkattaisiin ohuesta vauva/puuvillalangasta ja päänympärys olisi n. 33-37cm.
---
Ja mikä parasta, niin Royal-tuote ja -iinu- ovat lähteneet kampanjaan mukaan, eli 2 eniten ääniä saanutta pipoa voittaa :)! Eniten ääniä saanut Royal-tuotteeseen ja toiseksi eniten Iinun nettikauppaan.

Laitan asian vielä haasteena eteenpäin, jotta se tavoittaisi mahdollisimman paljon ihmisiä. Toivon, että haasteen saavat laittaisivat sen eteenpäin 1-5 henkilölle. Ja tässä haastamani blogit:
Muita ihania
-iinu-
Korttitivoli
Tyttö kylmän maan
Selia

2 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta, tottakai lähden mukaan. Pitäähän nyt jokaisen vastasyntyneen päähän saada ihan oikea, suloisen pehmeä myssykkä:)

    VastaaPoista

Kiva saada palautetta, kiitos! :)