lauantai 14. heinäkuuta 2012

Kirppislöytöjä

Otimme kaverin kanssa kirppispöydän ja nyt voi tehdä kaappiin kaikkia uusia löytöjä :D.

Virkattu liina, mistä teen tyynyn, 1€...
  ... autooni kaivattu sateenvarjo löytyi 1,5€.
Kun olin lapsena jossain hoitopaikassa olen pelannut tätä peliä. Vieläkin muistan sen pikkutytön tunteen, miten innoissaan voi olla, kun sai tätä pelata!
... bongasin tämän jostain sivupöydältä ja siinä oli joku papparainen juuri järjestelemässä sitä pöytää. Hetken keskusteltuamme, selvisi, että se oli hänen pöytänsä ja nämä kaikki on olleet jossain kaapin perällä ja ovat siis aivan uusia. Kyselin vain, että eikö lapset / lastenlapset ole näitä kelpuuttaneet, hieman surullisena hän vain totesi, ettei sellaisia ole siunaantunut. Nyt kun itse olen äiti, asia kosketti minua syvästi, mutta onneksi nyt nämä pääsevät vuosien(kymmenten?) odottelun jälkeen käyttöön <3!
Tämä viiden kirjan sarja ja nuo LUKO-nappulat sekä kotelo olivat yhteensä 3€.
 Tämäkin peli oli pakko pelastaa, maksoi vain 2€.

Onko jollain muilla muistikuvia näistä peleistä? Miltä vuosikymmeneltä nämä mahtavat olla?

Ja sitten tämä SUURIN ja IHANIN löytöni <3...
 ... laatikosto...
 ... monella laatikolla, mihin saa kaikki nauhat ja nepit ym. tilpehöörit järjestykseen!
Laatikoissa oli sisällä välilevyjä, joita saa siirreltyä tarpeen mukaan...
 ... ja olipa tämä oikein suomalaista tekoa ja hintaa tällä oli vain 5,50€ :).

Ja sitten takaisin ompelukoneen ääreen surruttelemaan uusia tilauksia!

PS. Kun kirjoitin tämän tekstin, niin neitikäisellä oli vain kaksi hammasta suussaan, kuten tuohon laulunsanoihin sen muutinkin. Matkamme aikana suuhun puhkesi kaksi uutta hammasta ja nyt olemme siinä yhdeksässä hampaassa, miten tuon laulun oikeassa versiossa lauletaan :D Jumpsuit ei vain kyllä enää mahdu päälle, tarvii varmaan tehdä uusi..

2 kommenttia:

 1. Voi, noita LUKO -pelejä sai pelata ekaluokkalaisena jos sai tunnilla tehtävät tehtyä. Tykkäsin niistä ihan hirmuisen paljon. Tuo sateenvarjo tuo myös mieleen lapsuuden Tulin niin nostalginen olo tästä postauksesta :-)
  t. SNY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että edes joku muistaa noi Luko-pelit, kun tosiaan kukaan tuttukaan ei ole noita pelannut :)! sateenvarjo on hyvä olla autossa mukana jos sattuu kuuro yllättämään. Ja kiitos kortista :)

   Poista

Kiva saada palautetta, kiitos! :)