keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Muksu marjakeitto -buzzaus

Pääsin taas kerran buzzadoriksi, ja tällä kertaa maistellaan Muksun marjakeittoja :).
Meillä on vain sellainen ongelma, kun en tiedä millä pyhällä hengellä tuo neitikäinen elää. Hän ei syö leipää, jogurttia, muroja eikä puuroa niin hän ei siis yleensä syö aamusti mitään eikä juuri iltaisinkaan. Päiväruoka maistuu kyllä aina. Ja niinpä kun eilen annoin tuota vadelmakiisseliä mukista maistaa niin ilme oli jo ennen maistamista, että "onko mun pakko". 
Eikä suostunut maistamisen jälkeen enempää ottamaan :D. 
No, kyselen sitten muilta testimaistajilta, maistuiko!

Ja jos sinulla on jotain vinkkiä antaa tuohon syömiseen niin mielelläni otan vastaan (toki neiti kasvaa ihan normisti, vaikka onkin pienikokoinen) :).

4 kommenttia:

 1. Moikka! Onko tuo "syömättömyys" kestänyt pitkään? ensimmäisenä nimittäin tuli mieleen, että tekeekö se hampaita? Meillä on kyllä silloin ollut nimenomaan niin, että viileät ruoat maistuu, mutta lämmin ruoka huonommin..Mene ja tiedä. Lapset(kin) on niin yksilöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jonkin aikaa on tuo kestänyt. Tosiaan ei tullutkaan mieleeni, että jos hänelle tulee hampaita niin voi aiheuttaa tuota syömättömyyttä :)! Katsellaan jos alkaisi pian paremmin maistumaan.

   Poista
 2. Meillä myös jokapäiväinen taistelu esikoisen syömisen tai syömättömyyden kanssa, kelpuuttaa ainoastaan pari ruokaa, eikä ole esim. näitä kiisseleitä suostunut ottamaan ekan maistamisen jälkeen :D Kuitenkin kasvaa keskikäyrällä. Nuorempi taas syö ihan mitä vaan, isoja annoksia ja kasvaa miinuskäyrällä :D rakettitiedettä taitaa olla... ja uusi lukija täällä, moi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se varmaan kuuluu myös tuohon ikään, kun tiedän aika monta muutakin saman ikäistä, kenellä on tuota syömättömyyttä ollut. Tosiaan kyllä jotain rakettitiedettä nuo taitavat olla :). Tervetuloa lukijaksi, sinun lukijasi olenkin jo jonkin aikaa ollut ja ihastellut aikaansaannoksiasi :)!

   Poista

Kiva saada palautetta, kiitos! :)