keskiviikko 19. joulukuuta 2012

19.12.

Tänään oli suuri päivä minulle, sillä käsityöharrastukseni sai Y-tunnukset ja Nappinja on nyt rekisteröity toiminimeksi <3!


Olen saavuttanut elämässäni paljon, tärkein niistä lienee neitikäinen.
Lisäksi omistan ihania ystäviä, jotka kannustaa aina eteenpäin! 
Suuri kiitos kuuluukin heille, että uskalsin lähteä uuden alan valloitukseen :D. 
(Miehet ei aina ymmärrä näitä naisten hömpötyksiä <3)


Idea tähän lähti oikeastaan siitä, kun kaupunkimme lastenkangasvalikoimat on kovin surkeat! 
Haluan siis käsitöideni ohella myydä kankaita, mutta otan pienimuotoisesti myös muita ompelutarvikkeita sekä lisäksi lastentarvikkeita myyntiin. Tällä hetkellä suunnitelmissa ei ole avata nettisivuja, katselen ensiksi miten kaikki lähtee sujumaan :).


Keväällä ensimmäiset innokkaat pääsee pitämään Nappinja -kutsuja! 
Valikoimissa siis kankaita ja ompelutarvikkeita, uusia ideoita, sekä kaavoja, lisänä lastentarvikkeita ja hyvää mieltä (näitä kuvissa näkyviä tuotteita on tulossa myös myyntiin, kuvat Etsystä)!


Mikäli kiinnostuit, voit ottaa minuun yhteyttä (alueena Satakunta)!

16 kommenttia:

 1. Hienoa! Onnittelut rohkeudestasi! Jos ei uskalla kokeilla, ei voi mitään saavuttaakaan! Minulla on ollut toiminimi, mutta lopetin yrittäjänä 11 vuotta sitten. Nyt mietin uuden toiminimen laittamista pystyyn. Kaikenlaista kivaa käsityöjuttua voisin sen puitteissa touhuilla sitten. Toivottavasti kuulemme sitten jatkossa lisää, miten yritystoiminta lähtee käyntiin. Lykkyä tykö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tarkoitukseni on palata työelämään syksyllä, mutta toki tällaista olisi kiva jatkaa työn ohella, mikäli vain on mahdollista :)!

   Poista
 2. Hienoa, onneksi olkoon!! :)
  On kyllä hienoa, kun voi "työkseen" tehdä jotain noin kivaa! Käsityöt kun taitaa olla lähellä sydäntäsi. :)

  Jos et meinaa vielä nettikauppaa avata, niin missä sitten myisit niitä kankaita ja tarvikkeita? Vain kutsuilla?

  - annina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)
   Käsityöt on kyllä hyvin rakas harrastus minulle, mutta tosiaan niillä ei kyllä pelkästään itseään elätä niin on pakko myös ottaa jälleenmyytäviä tuotteita!

   Alan markkinoimaan itseäni ensin kutsuilla, sillä täällä ei ole kilpailijoita. Netissä kun on niin monta nettikauppaa, että pitäisi jotenkin erottua joukosta :).

   Poista
  2. Okei! Harmi, etten asu siellä päin. Mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan! :)

   - annina

   Poista
 3. Tsemppiä yrittäjyyteen! Se vaatii paljon, mutta antaa myös paljon :) Ja mikä parasta, saa olla oman itsensä Rouva. Itse olen yrittäjänä aivan toisella alalla, mutta haaveilen silti pienestä ja tunnelmallisesta sisustusliikkeestä. Ompeluharrastuksen myötä myös kankaisiin ja ompeluun liittyvästä :) Mutta pysyttelen omalla alallani. Onnea ja menestystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo itsensä markkinoiminen on varmaan se työläin vaihe koko prosessissa, kun mainostaminen ei ole ihan ilmaista ja yritän päästä mahdollisimman pienillä kuluilla :).

   Poista
 4. Onnea yrittäjälle! Mä voisin ainakin pitää kutsut joskus kevätpuolella, ompelumaratonin jälkeen. Sitten olisi vähän tutustunut muihin Porin seudun ompelijoihin ja voisi saada paikalle alan harrastajia :) Erityisesti mä olen kiinnostunut ostamaan kuviotrikoita ja joustiksia ja veloureita, kun tosiaan niitä ei Porista saa kunnollisia ja kaikesta ei oo kiva maksaa niitä kauheita postikuluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Pidän alkuvuodesta sellaisia "harjoituskutsuja" muutaman ystävän luona :). Me lähdetään heti (5.2.) ompelumaratonin jälkeen kahdeksi viikoksi matkalle niin olin ajatellut, että sen jälkeen vasta aloitan virallisten kutsujen pitämisen, että voidaan katsoa sitten joku hyvä päivä ja jos olisi jo tullut vaikka jotain kivoja kevätkankaitakin markkinoille? :).

   Poista
 5. Onnea ja menestystä urallesi! Minäkin unelmoin yrittäjyydestä, mutta vielä ei ihan rohkeus riitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ehkä sinäkin sitten jonain päivänä :)!

   Poista
  2. Tinit ei muuta kuin härkää sarvista ;) nimimerkillä kiitokset upeista tuotteista <3

   Poista

Kiva saada palautetta, kiitos! :)