sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Buzzador

Viime viikolla tuli postissa toinenkin paketti, nimittäin Buzzadorilta. Tällä kertaa pääsin testailemaan AirWick -tuoksuja.

Paketista löytyi informaatiota tuotteesta...
 ... sekä kahta eri tuoksua Cool Linen & White Lilac ja Midnight Blackberry & Vanilla Silk . 

Laitoimme tänne mökillemme testiksi vessaan tuota ensimmäiseksi mainittua. Tuote toimii siis siten, että tuoksua säädellään noiden tikkujen määrällä, mitä enemmän tikkuja pullossa, sitä enemmän tulee tuoksua. Kokeilimme aluksi kolmella puikolla, mutta koska tuoksu oli hyvin voimakas niin vähensimme puikot vain yhteen. Nyt tuoksu on juuri sopiva :)! 

Mikäli et ole kuullut Buzzadorista aiemmin, niin se toimii siis siten, että pääsee testailemaan ILMAISEKSI kaikennäköisiä tuotteita. Tuotteita tulee jakaa ystäville sekä kertoa samalla niistä ja Buzzadorista. Ja kampanjan lopulla tulee tehdä raportti tuotteesta Buzzadorin sivuilla. Suosittelen kyllä ja mikäli sinua kiinnostaa päästä joukkoon, niin laitahan minulle sähköpostia niin laitan sinulle kutsun tulemaan :)!

7 kommenttia:

 1. Hih, laitapas minulle sähköpostia ;)

  VastaaPoista
 2. Vois kiinnostaa muakin, mutta saako siis oikeasti sanoa mielipiteensä asiasta? Että jos ei jostain tuotteesta pidä, niin pitääkö sitä silti kehua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan sinulle myös kutsun tulemaan :). Jos ei ole jostain tuotteesta tykännyt, niin kyllä ihan rehellinen palaute pitää antaa! Se ei vaikuta siihen, pääsetkö enää tuotteita testailemaan. Meillä oli Piltti Maitojuomaa joskus testattavan, eikä neiti suostunut yhtään sitä juomaan ja silti olen päässyt uudelleen kampanjoihin mukaan :)

   Poista
 3. Mä voisin olla myös kiinnostunut :) laitatko sähköpostia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En päässyt näkemään profiiliasi, laitatko vaikka mulle eka sähköpostia tai tähän osoitteesi, niin laitan sulle kutsun :)

   Poista
  2. Laitoin sinulle sähköpostia!

   Poista
  3. Laitoin sinulle sähköpostia!

   Poista

Kiva saada palautetta, kiitos! :)