keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Jazzailuja

 Tällä hetkellä täällä meillä on käynnissä Pori Jazz -festivaalit. Luultavasti suurin osa on ainakin joskus nimeltä kuullut ne mainittavan. Itse en mikään kova jazz-musiikin ystävä ole, mutta onhan tuolla joka vuosi ainakin kerran pakko käydä. 
Seitsemän vuoden ajan tapahtumassa on ollut osana myös Pori Jazz Kids -festival, lapsille suunnattua musiikkia. Tänä vuonna olin toistamiseen tuolla, viime vuonna neitikäinen tosin oli vain parin kuukauden ikäinen ja se oli hieman erilaista olemista silloin :).
 Maanantaina olimme vauvamuskarissa...
 ... jonka jälkeen kävimme Kirjurinluodon leikkipuistossa leikkimässä :).

 Tiistaina mentiin katsomaan Kengurumeininkiä kaverin kanssa...
 ... meiniki oli kova ja myös äideille ja isille riitti pojilta huumoria :D...
... myös Mimmit nähtiin lavalla.

Tänään olimme vielä katsomassa Satu Sopasta & Tuttiorkesteria...
... neideillä taas evästauko :D.
Kuvat nyt on mitä on, sitä uutta kameraa odotellessa...

7 kommenttia:

 1. Me oltiin viimevuonna mutta sattu juuri parahiksi kova ukkonen ja konsertti peruttiin. Tänä vuonna oltiin jokapäivä keskiviikkoon asti. Kengurumeininki ei oikeen sytyttäny meiän tyttöjä vaan leikkipuisto veti puoleensa. Muumit oli kova sana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja meidän osalta nämä jazzit päättyivät parkkisakkoon, että kyllä hieman otti aivoon! Meillä sen verran pieni toi neitikäinen, ettei oikein ymmärtänyt katsoa edes lavalle, mutta ehkä ensi vuonna sitten menee paremmin :)

   Poista
 2. äääh... sakot ei oo kivoja. mun mies ja sen poika käänsi yhen merkin toisinpäin ja kukaan sillä nurmikolla ei ollu saanu sakkoja. Merkki oli edelleen väärinpäin kun lähettiin eli ei kai sillä nurkalla kukaan ollu käyny? Oli siin minigolffin vieres.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis siinä munkin auto oli, mikä päivä teillä siinä oli, kun mulla oli keskiviikkona.. Näinkin jonkun lasten esityksen, mutta siellä oli jotain basson soittajia silloin.. :D

   Poista
 3. Niin ja oli tuo meiän 4,5 vuotias oikeen esiintymässäkin. Soitti ukulelee :)

  VastaaPoista
 4. 15 päivä oli soittamas ukulelee ja sillo ku oli kengurumeininki ni käänsivät merkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, no se oli sit se edellinen päivä.. No, eilisessä Satakunnan Kansassa oli mielipiteeni julkaistu asiasta ja katsotaan, sanooko muut ihmiset siihen jotain :) Lasku on joka tapauksessa maksettava..

   Poista

Kiva saada palautetta, kiitos! :)