lauantai 26. tammikuuta 2013

Jännittää...

... nimittäin lähestyvä matkamme! Olemme siis reilun viikon päästä lähdössä Malesiaan ja minulla sattuu olemaan lentopelko (siitä huolimatta, että joka vuosi matkustamme johonkin päin maailmaa). 
Ja toki nyt on alkanut muutenkin matka pelottamaan, mitä jos neitikäinen tai me sairastutaan ja mitä jos tulee maanjäristys tai tsunami ja kaikkea muutakin mahdollista!  Jos ei mihinkään uskalla mennä niin sitten ei mitään paikkoja pääse näkemäänkään, joten peloista välittämättä sinne on lähdettävä.
Odotan shoppailua ja auringon palvomista, rauhallista perhelomailua, mutta tuskin se ihan noin menee :D. Tosin neitikäinen on kyllä HIE-MAN(?) rauhoittunut ja ymmärtää jo paremmin puhetta, mutta silti kyllä mietin, olisiko pitänyt sellaiset lasten valjaat vielä hankkia :D?.

Kuvat Italian matkalta viime kesältä.

4 kommenttia:

 1. Hyvin se matkaa menee. E oli suurinpiirtein saman ikäinen Rodoksen lomalla ja nautti täysin rinnoin. Niin kun sanoit jos ei uskalla ei mitään näe!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän siitäkin reissusta hengissä selvitä, toivottavasti :).

   Poista
 2. Hyvin se matkaa menee. E oli suurinpiirtein saman ikäinen Rodoksen lomalla ja nautti täysin rinnoin. Niin kun sanoit jos ei uskalla ei mitään näe!!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa matkaa teille, kohde ainakin on mahtava! :)
  Nauttikaa ja rentoutukaa! :)

  - annina

  VastaaPoista

Kiva saada palautetta, kiitos! :)