maanantai 22. lokakuuta 2012

Syntymäpäivä

Tänään on mieheni syntymäpäivä ja samalla tulee 30 -vuotta hänellä täyteen!
 Meillä ei tänään juhlittu asiaa mitenkään, annoin hänelle lahjaksi luontokirjan, missä on kaikki eläimet ja linnut ja jotain kasvejakin. Hän on niin kovin innostunut metsästelijä kaverinsa kanssa tällä hetkellä, niin josko tuosta opuksesta olisi siellä jotain apua :D! Huomenna on tulossa appivanhemmat kahville ja myöhemmin juhlitaan kaveriporukassa.

Kävin tänään hakemassa SNY:ni lähettämän paketin postista ja samalla muillakin asioilla. Sen jälkeen heitin miehen kaupunkiin, kun hän meni muutamalle oluelle kaveriensa kanssa "juhlistamaan" kolmikymppisiään. Meidän piti kuitenkin ottaa neitikäinen tuolle reissulle mukaan ja koska minä olin ollut asioillani niin mies oli saanut pukea hänet ihan itse...
... ja repesin kyllä ihan totaalisesti neidin nähtyäni :DDD! 
Hänellä oli päällään syystakki (mikä on näillä keleillä jo liian kylmä), tumput lykätty käteen ilman peukkuja, 68cm housut (neiti käyttää 80cm vaatteita), kengät sullottu tuohon päälle, ja KAULAKORU! 
Neiti oli kuulemma itse laittanut korun päälleen... Juu, no onneksi oli kyse vain automatkasta, kauppaan ei kyllä näillä tamineilla oltaisi menty :D!

Ja tässä vielä neiti omatoimisuudesta kuvasarja, kun vaatteet lähti päältä...
... ja tässä I-H-A-N-A paketti, minkä SNY:ni oli lähettänyt...
... esittelen sisältöä tarkemmin huomenna :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva saada palautetta, kiitos! :)