keskiviikko 1. elokuuta 2012

Oma koti kullan kallis

Lupasin kertoa teille tänään yllätyksen ja tässä se tulee:

Kaikkien mielestä varmasti oma koti on kullan kallis. Aina on mukava lähteä matkalle, mutta aina on myös ihana palata kotiin omaan sänkyyn. 
Nykyinen talomme on toinen itse rakentamamme (+mökki) ja näiden kolmen vuoden aikana täällä on itketty ja naurettu. Olemme menneet naimisiin, olemme olleet tuffani hautajaisissa, sekä neitikäinen on syntynyt. Paljon kaikenlaista on tapahtunut ja tämä talo on tullut meille hyvin rakkaaksi.
Keväällä tuli kuluneeksi vuosi, kun laitoimme talomme myyntiin, joskus rakkaistaan joutuu luopumaan.

Kun laitoimme talomme myyntiin, täällä kävi monta pariskuntaa ja jonkun hassun tarjouksenkin saimme.
(kuva: kevät 2010)
Syksy ja talvi oli hyvin hiljaista aikaa ja talo olikin pois myynnistä muutaman kuukauden. Kevään tullessa laitoimme sen uudelleen markkinoille ja oli hieno huomata, että taas ihmiset olivat kiinnostuneita.
(kuva: kevät 2010)
Kesä toi mukanaan vilkkaamman kauden ja saimmekin useampia tarjouksia (kovin alakanttiin), mutta vihdoin myös sen hyväksyttävän tarjouksen! Ainoana ehtona oli, että ostajat saavat myytyä ensin omansa pois.
No, tässä kävi nyt vähän hassusti, sillä ostamme heidän talonsa vaihtona :D.

Suunnitelmat on jo kovat uuden varalta ja muuttopäiväkin on sovittu!

Tuleva kotimme on rakennettu vuonna 1983 ja sattuipa hassusti, että se sattuu olemaan mieheni tädin ja hänen miehensä rakennuttama :D.

Perustan nyt toisen blogin, tämän käsityöpainotteisen lisäksi remonttiblogin ja laitan teille heti osoitteen, kun saan sivut siihen malliin että sinne voi päästää ihmisiä katsomaan! Toivottavasti saan sinne myös teitä mukaani :)

1 kommentti:

Kiva saada palautetta, kiitos! :)