keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Polkupyörä

Nyt on tullut pieni tauko tähän kirjoitteluun, sillä neitikäinen oli kipeänä ja olen saanut jonkin verran pipotilauksia, mitä on tässä pitänyt tehdä! 

Ja mitenkäs se otsikko sitten tähän liittyy, no siten, että minulla on ollut hieman huonoa tuuria polkupyörien kanssa. Muutama minulta on onnistuttu varastamaan, yhden polkupyörän kohtaloksi koitui, kun joku yritti päästä sen avulla sisään silloisen asuinkerrostalomme alaovesta sisään, onnistumatta siinä kuitenkaan. Sitten kävin ostamassa uuden polkupyörän mummuni kanssa, ja JOUDUIN ottamaan mummuni suosikin, mistä en sitten pitänyt ja muutaman vuoden päästä myin sen äidilleni ja hain Halpa-Hallista uuden. Sen pyörän elämä loppui, kun vanhempieni vaihto-oppilas jäi sen kanssa auton alle.. Ja tämä Halpa-Hallin pyörä taas kaatui maahan erään kerran ja siitä katkesi toinen etujarru, joten siis poljin muutaman vuoden yhden jarrun voimin.

Mutta koska siis pidän pyöräilemisestä ja nyt on tuo neitikäinen kuka matkustaa mukana, niin haluan tällä kertaa kunnon polkupyörän ja SUOMALAISEN :). No, mistäs siihen rahat kääritään (kun on tuo hoitovapaakin alkamassa juuri 327€ MIINUS verot)? Löysin jo ihanan Helkaman Prismasta ja siellä se odottaa minun rahankeruutani <3! 

Ajattelin siis siirtää kaikki pipotuksien myynneistä kertyneet varat polkupyörärahastoon ja siellä onkin jo aika potti kasvamassa :). Kiitos siis vain pipotuksia ja muita käsitöitäni ostaneille!

Ja tällaisia pipotuksia on siis lähtenyt eteenpäin:

 Valkoinen pipo mustalla tähdellä...
 ... ruskea pipo limevalkoisella pöllöllä...
 ... lime pipo ruskealla pöllöllä...
 ... pikkuveljelleni sininen pipo valkomustalla pöllöllä <3...
 ... ja kaksi ruskeaa pipoa pinkillä pöllöllä...
... ja olen myös tehnyt liivinsuojuksia ja muutamat tuttinauhat <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva saada palautetta, kiitos! :)